Praktijk voor Moeder & Kind
massage, begeleiding & academy

 

Ouder en kind café Sneek


Najaar 2016 verwijzen wij jullie door na het Mama Café in IJLST.

Mama café's zijn tevens te vinden via www.zwangerenkidz.nl 


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Welkom op de pagina van het Ouder en kind café Sneek,

Kom je uit Joure, Heerenveen, Lemmer, Leeuwarden,  of 1 van de omliggende dorpen? Iedereen is welkom tijdens het Ouder en kin café Sneek.

Kinderen kunnen heerlijk spelen met het aanwezige speelmateriaal. Tijdens deze ochtend is Diana van Praktijk voor Moeder en Kind aanwezig, gezamenlijk met de kraamverzorgster van de kraamvogel en de jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau Sneek.

Elke maand nodigen wij een deskundige uit, waaraan jij gratis en laagdrempelig advies kan vragen. Hou de agenda goed in de gaten 2 x per jaar wordt er een gratis ouder en kind en of zwangerschapsfoto aangeboden! Tevens wordt er zo af en toe een gratis introductie workshop aangeboden.

Voor alle (aanstaande) ouders staat de koffie en thee klaar. Het ouder en kind café is er om even gezellig met elkaar bij te kletsen, ervaringen uit te wisselen.  De toegang is gratis en de consumptie tegen een kleine vergoeding. De consumptie is niet verplicht!


 

Toegang

De toegang is gratis en geheel op eigen risico. Praktijk voor Moeder en Kind kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Locatie

Kindercentrum Thuis-bij-Thea

Lange Veemarktstraat 2

Sneek