Praktijk voor Moeder & Kind
massage, begeleiding & academy

Ouder en kind café Joure


Welkom op de pagina van het Ouder en kind café Joure,

Kom je uit Joure, Sneek, Heerenveen, Lemmer of 1 van de omliggende dorpen? Iedereen is welkom tijdens het Ouder en kin café Joure.

Kinderen kunnen heerlijk spelen met het aanwezige speelmateriaal zoals een glijbaan, speelkeukentje, autobaan en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn boxen aanwezig. En wil jij kindje een slaapje doen, dit is zeker mogelijk. Tijdens deze ochtend is Diana van Praktijk voor Moeder en Kind aanwezig, gezamenlijk met de kraamzus, jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau Joure en de kinderopvangleidster van SKIK kinderopvang en peuterspeelzalen.

Elke maand nodigen wij een deskundige uit, waaraan jij gratis en laagdrempelig advies kan vragen. Houd de agenda goed in de gaten 2 x per jaar wordt er een gratis ouder en kind en of zwangerschapsfoto aangeboden! Tevens wordt er zo af en toe een gratis introductie workshop aangeboden.

Voor alle (aanstaande) ouders staat de koffie en thee klaar. Het ouder en kind café is er om even gezellig met elkaar bij te kletsen, ervaringen uit te wisselen.  De toegang & consumptie  is gratis.


Locatie

Ouder en kind café Joure

SKIK kinderopvang & peuterspeelzalen

Koningin Julianalaan 7a, Joure

Tel: 06 14 78 64 85


Datums:

5 NOV 9.30 - 11.30 UUR

Voor meer informatie SKIK Kinderopvang.nl of www.zwangerenkidz.nl