Praktijk voor Moeder & Kind
 
Mama Academy Nederland- massage & begeleiding

Draagconsult

Altijd al je kindje willen dragen in een rekbare of geweven draagdoek? Of kies jij toch liever voor een ergonomische drager? Je kan om verschillende redenen kiezen voor het dragen van je kindje. Bijvoorbeeld omdat het dragen fungeert als ondersteunend middel, je graag je kindje heel dichtbij je wilt houden of gewoon omdat het ook heel praktisch is!

Bij praktijk voor Moeder en Kind kan je terecht voor verschillende draagconsulten. Tijdens het draagconsult oefenen we met speciale draagpoppen die het gewicht en de lengte hebben van echte baby’s / peuters.

Knopen die je op dit moment bij ons kan leren zijn o.a. 
FWCC, Ruck, Kangaroo en de Robin's hip carry. Binnenkort  worden de knooptechnieken uitgebreid!

Informatief consult

Het woord informatief zegt het al. Tijdens dit consult krijg je alle informatie omtrent het dragen van je kindje. Echter leer je tijdens dit informatieve consult geen knoop. Wel kan je alle draagsystemen die op dat moment aanwezig zijn uitproberen.

Kosten: 30 euro p.p.


Draagconsult 

Tijdens het draagconsult leer je één knoop die wij vooraf gezamenlijk hebben uitgezocht. Daarnaast leer je alles omtrent het dragen van je kindje. De duur van het draagconsult is +/- 120 minuten. Ons advies is om een oppas voor je kindje mee te nemen, zodat je alle aandacht bij het dragen kunt houden. Geen oppas? Geen nood! Je kindje is van harte welkom tijdens het draagconsult. Zodra jij de knooptechniek beheerst en nog belangrijker wanneer jij je met de knooptechniek vertrouwd voelt. Kan je onder toeziend oog van de draagconsulent de draagdoek omknopen met je kindje erin.

Kosten: 50 euro


Duo consult

Wil jij graag gezamenlijk met een vriendin of kennis een knoop aanleren. Of vindt  je het gewoon fijn om gezamenlijk met iemand anders een draagconsult te volgen of je diegene nou kent of niet? Schrijf je dan in voor een duo draagconsult. Tijdens het consult oefen je gezamenlijk één en dezelfde knoop die we vooraf hebben besproken. Daarnaast leer je alles omtrent het dragen van je kindje. Eventueel is een derde persoon ook van harte welkom.

Kosten 30.00 p.p.


Extra & kort draagconsult

Ben je al bekend met het dragen van je kindje. En wil je graag je kennis bijspijkeren of een geheel nieuwe knoop aanleren? Dat kan! Tijdens een kort consult leer jij wat jij graag wilt bijleren. Een kort draagconsult is tevens te boeken met een vriendin.

Kosten: 30 euro p.p.


Draagsystemen 

·         Geweven draagdoek

·         Rekbare draagdoek

·         Mei Tei

·         Soft Structured carrier

·         Ringsling                 

·         Podaegi en Onbuhimo 


De draagconsulten worden gegeven door een gediplomeerde draagconsulente


Aanschaf

Een draagdoek aanschaffen?

In samenwerking met de Babyplanet in Sneek stellen we je de onderstaande draagdoeken / zakken voor. Allen te koop bij de Babyplanet! De onderste 2 afbeelding zijn te koop bij de grotere filialen. Vragen omtrent de ergonomische draagzakken of draagdoeken? Onze draagdoek consulente staat u graag te woord.

De 6de en tevens laatste foto van de draagdoek Pure Baby Love is gelijk verkrijgbaar tijdens een consult. U kunt deze aanschaffen bij onze draagdoekconsulent.
Super handige link http://oogappel.nl/producten/ergobaby/