Praktijk voor Moeder & Kind
 
Mama Academy Nederland- massage & begeleiding

Diverse workshops dragen

Helaas moeten wij jullie mededelen dat het boeken van een workshop dragen op dit moment niet mogelijk is.


Het is mogelijk om een workshop te reserveren.

Tijdens deze workshop leren jullie 1 knoop. Dit kan een buik-, rug-, of heupknoop zijn. Dit spreken we naar aanleiding van jullie vraag (en de leeftijd en ontwikkeling van jullie kindjes) af.
We oefenen dit met een speciale draagpop. Dit is een pop die aanvoelt als een echte baby.

Let op: door de tijdsduur van een workshop en de aanwezigheid van een grotere groep, kan het zijn dat niet elk kindje het fijn vindt om zo lang mee te gaan. Is het nodig je kindje tijdens de workshop borstvoeding te geven dan kan dat natuurlijk. Zorg er dan wel voor dat iemand je kindje op kan halen of dat er iemand is die ter plekke op je kindje kan passen. Zo kun jij je helemaal richten op het oefenen met de draagdoek.

De datum, tijd en locatie spreek ik in overleg met jullie af.

Duur: 2- 2,5 uur

Aantal personen: Minimaal 3, maximaal 6.

Benodigdheden: eventueel jullie eigen draagdoek. Heb je die niet? Geen nood! We hebben diverse doeken te koop. Vraag naar de aanbiedingen!

         

Prijs:  27,50 euro p.p (exclusief reiskosten wanneer de workshop bij je thuis wordt gegeven, deze worden apart berekend) 


Heb je interesse in het volgen van 1 van de bovenstaande workshops? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met jouw op. Workshop worden ingepland zodra er minimaal 3 aanmeldingen binnen zijn.


Contactformulier klik hier

info@praktijkvoormoederenkind.com