Praktijk voor Moeder & Kind
 
Mama Academy Nederland- massage & begeleiding

Babymassage

NIEUW online cursus babymassage

Het masseren van je baby kan je leren: Praktijk voor Moeder en Kind verzorgt een uitgebreide online cursus babymassage. Na het volgen van de cursus babymassage kan jij jouw baby een ontspannende massage geven. 


Online cursus

Na het aanmelden ontvang je van ons een code, die jouw toegang geeft tot de babymassagetechnieken. Tijdens de online cursus babymassage leer jij onderstaande babymassagetechnieken.

  • Babymassage romp
  • Babymassage buik
  • Babymassage armen en handen 
  • Babymassage benen en voeten
  • Babymassage rug
  • Babymassage gezicht
  • Baby gym
  • Tips en trics voor darmkrampjes
  • E - Book met uitgebreide informatie omtrent de weetjes van het masseren.


Voordelen online cursus

In de praktijk bestaat een cursus babymassage uit 3 á 4 lessen die jij op een vaste dag en tijdstip kan bijwonen met je baby. Via de online cursus leer jij dezelfde massagetechnieken. Echter bepaal jij samen met je baby zelf de tijdstip voor de babymassage, kan het gegeven worden in een eigen ruimte. Wil jij dat je partner , oma of opa ook jouw baby leert masseren, dan kan jij het wachtwoord en de link delen met hen. Je kan de filmpjes openen via de tablet, mobiel pc etc.


Duur online cursus

Je krijgt 1 maand lang toegang tot alle instructiefilmpjes en het E-book door middel van een persoonlijke link en wachtwoord.


! Praktijk voor Moeder en Kind / Mama Academy Nederland biedt tevens de opleiding tot docent babymassage aan voor professionals en iedereen die wil werken als docent babymassage !


Kosten:

 € 90,00 p.p.

Liever eerst de introductie workshop babymassage ontvangen? Via het inschrijfformulier kan jij je hiervoor aanmelden. Je krijgt binnen 5 werkdagen het wachtwoord thuis gestuurd. Het wachtwoord is 1 maand geldig. Het introductie filmpje vindt je onder het aanmeldingsformulier ;)


Babymassage algemeen

Babymassage is een opbouwende massage, elk kind is anders en heeft een ander ritme. Diana van praktijk voor Moeder en Kind heeft altijd 2 of meer speciale babymassage poppen bij zich, zodat als je baby de massage voldoende vindt en wij nog een aantal technieken erbij leren. Jij eerst je baby kan voeden, troosten en verschonen. Na de les als jou baby verzadigd en voldaan is, kunnen wij alsnog gezamenlijk de massagetechnieken doornemen, zodat jij thuis je baby heerlijk kan gaan masseren.


De docent

Diana Paulusma - Wels, eigenaresse van Praktijk voor Moeder en Kind. Getrouwd en moeder van 4 kinderen ( 2007 , 2009 , 2011 en 2014). Geeft naast de cursus babymassage voor ouders ook de opleiding tot Docent babymassage en beschikt over voldoende kennis. Heb je na de les of als je weer thuis bent vragen? Je kan ze ten alle tijden stellen, ook nadat je de cursus babymassage hebt afgerond.


Aanmelden

De online cursus is te volgen vanaf juli 2017. Inschrijven kan vanaf nu ;)

 


Introductie filmpje cursus babymassage