Praktijk voor Moeder & Kind
 
Mama Academy Nederland- massage & begeleiding

Ouder en Kind beurs

Op vrijdagavond 14 oktober en zaterdag 15 oktober staat de eerste editie van de Ouder en Kind beurs in het WTC congrescentrum in Leeuwarden op de agenda. Deze beurs staat volop in het teken van shoppen, beleven, spelen, genieten, proberen en ervaren. Oftewel een uitje voor jong en oud dat het meer dan waard is om te bezoeken. En de toegang is gratis!

De Ouder en Kind beurs bestaat uit 3 sfeervolle ruimten die zullen worden ingedeeld als het ouder en kind plein, groene gezinnen plein en het kennisplein. Op beide pleinen vind je naast veel informatie ook een heleboel leuke producten en kleding. Dus, shop till you drop! Daarnaast kun je je ter plekke inschrijven voor het bijwonen van een gratis workshop en maak je kans op hele mooie prijzen.

Ook aan animatie voor de kinderen is gedacht. Voor de kinderen is er buiten bij de ingang een schaatsbaan, binnen een prachtig speelparadijs van Monkey Town Leeuwarden dat grenst aan het ouder en kind café. Er is nog veel meer te doen. Laat je verassen tijdens deze unieke en sfeervolle Ouder en Kind beurs 2016.

De Ouder en Kind beurs wordt georganiseerd door Zwanger &  Kidz dé website voor jonge (aanstaande) ouders & Kidz uit Friesland, Drenthe, Groningen en omliggende provincies. 

Met andere woorden, de ouder en kind beurs is het ultieme dagje uit, en staat helemaal in het teken van zwangerschap, kinderen en ouderschap. De beurs biedt volop prijzen en activiteiten aan voor zowel jong en oud! Kom je ook een kijkje nemen?

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes over de beurs en Zwanger & Kidz? Kijk dan gauw op Facebook en like de pagina’s.


Voor meer informatie omtrent de Ouder en Kind beurs 2016 klik hier