Gratis zwangerschapscadeaudoos 

HELAAS NIET MEER LEVERBAAR, WE ZIJN DOOR ONZE VOORRAAD HEEN.

Ben je zwanger en woon je binnen een straal van 10 km van praktijk voor moeder en kind. Dan kan je je inschrijven voor de gratis zwangerschapscadeaudoos. 

De zwangerschapscadeaudoos is verkrijgbaar vanaf 10 weken zwangerschap.

Woon je buiten een straal van 10 km? Volg je een cursus Dunstan Babytaal, (individuele) cursus babymassage of boek je een zwangerschapsmassage bij praktijk Diana, voor moeder en kind? Dan ontvang jij als aanstaande moeder ook de zwangerschapscadeaudoos met allemaal interessante informatie en cadeautjes zoals o.a. rompers, pampers, tijdschriften, proefmonsters, gratis knippen voor je kindje, prachtige kaarten, kortingsbonnen, drinken, theeglas, voorleesboekjes en nog veel meer!


Meld je aan voor de gratis zwangerschapscadeaudoos. Je ontvangt per mail een bericht met daarin de datum dat je de gratis zwangerschapscadeaudoos kunt ophalen. 


Reacties van (aanstaande) moeders:

"Jeetje wat zitten hier veel spullen in"

"Ongelooflijk leuk, Heel erg bedankt  Diana een echte cadeaudoos".

"Een super cadeaudoos, ik vind dat er super veel en leuke cadeautjes in zitten. De informatie folders zijn ook fijn. Heb de folders gesorteerd in wat ik wel en niet interessant vindt. Wie weet voor de toekomst".


****HELAAS MOMENTEEL TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR. WIJ ZIJN DRUK BEZIG OM NIEUWE ZWANGERSCHAPSCADEAUDOZEN KLAAR TE MAKEN ****

 

Moeders voor moeders

 

 

Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit de urine die Moeders voor Moeders inzamelt, wordt hCG (het zwangerschapshormoon ‘humaan Chorion Gonadotrofine’) gewonnen. Hier wordt een geneesmiddel van gemaakt dat gebruikt kan worden bij de behandeling van enkele oorzaken van onvruchtbaarheid.
Praktijk voor moeder en kind  ondersteund deze organisatie van harte en vragen je als je je bij ons aanmeldt voor de zwangerschapsdoos of de consulente van Moeders voor Moeders contact met je mag opnemen.
Je kunt je natuurlijk ook zelf aanmelden >>