Welkom bij de 

 Praktijk voor Moeder en Kind  

Workshop zwangerschapsmassage


Tijdens de workshop zwangerschapsmassage leert jouw partner een aantal massagetechnieken, zodat hij gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling jou kan ondersteunen. 

Een ontspanningsmassage zorgt voor een betere nachtrust en afname van stress, dit komt de zwangerschap en de bevalling ten goede.

Er wordt ook aandacht besteed aan contact maken met jullie ongeboren kindje. 

Ontspanning, massage en bewust contact maken met de baby in de buik heeft een gunstig effect op de groei en ontwikkeling van de baby.

Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de contra indicaties en welke technieken je absoluut niet bij een zwangere mag toepassen!

Tijdens de kraamtijd en de periode erna kan je partner jouw ondersteunen door middel van massage. Het is daarnaast een fijne aanraking die goed toe te passen is tijdens de alledaagse hectiek zoals het voeden, verschonen en de onderbroken nachten.

Wil jij als aanstaande moeder een aantal massagetechnieken leren, zodat jij je partner ook kan ondersteunen door middel van het geven van een ontspannende massage? Dat kan zeker. Geef deze voorkeur aan tijdens de aanmelding voor de workshop zwangerschapsmassage.

Tarieven

90 minuten

85 euro

Locatie in de praktijk of bij jullie thuis

*Praktijk voor Moeder en Kind kan ook bij jouw thuis komen. We berekenen buiten een straal van 10km 0.25 cent per kilometer ( heen en terug reis). Praktijk voor Moeder en Kind reist tot 30 km vanaf de praktijk.