Praktijk voor Moeder & Kind
 
Mama Academy Nederland- massage & begeleiding

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. 

Ik zal mijzelf aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Diana Paulusma – Wels, getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen.  

Sinds de geboorte van mijn oudste zoon in 2007 ben ik steeds meer interesse gaan krijgen in de ontwikkeling van kinderen en de vragen waar ouders mee rond lopen. Ik ben toen de opleiding tot sociaal pedagogisch werker gaan volgen.

Mijn kinderen lieten mij stilstaan bij een basisgevoel, namelijk contact maken door aanraking. Aanraken is één van de belangrijkste levensbehoeften die wij als mens hebben. Een liefdevolle aanraking laat je weten dat je er mag zijn, helpt je de gebeurtenissen van de dag verwerken, geeft rust en veiligheid.

Toen onze jongste dochter werd geboren voelde mijn gezin compleet en werd mijn interesse verder aangewakkerd. Door de opleiding tot docent babymassage en kindermassage werd mijn nieuwsgierigheid naar massage groter en ben ik me gaan verdiepen in zwangerschapsmassage en de ontspanningsmassage.

Daarnaast heb ik mijn kennis verder uitgebreid met het volgen van een cursus Dunstan babytaal voor trainers en eerste hulp aan kinderen. Tevens heb ik me verdiept in baby- en peutergebaren en heb ik interessante boeken gelezen o.a. regelmaat bij inbakeren, de taal van het huilen, opvoeden van deze tijd, zeer gevoelige kinderen, kinderen met ADD en ADHD, hoe geef ik mijn kind zelfvertrouwen, gym en yoga voor (kleine) kinderen, mijn baby in een droomritme, mijn blije baby en inmiddels nog heel veel meer!

Werken met moeders, baby’s en kinderen is mijn passie. Daarnaast vind ik dat zowel de baby's en kinderen als de (aanstaande) moeders met liefdevolle zorg omring dient te worden.

Momenteel werk ik zowel vanuit mijn praktijk, op  cursus locaties Joure, Sneek en Akkrum en bij de (aanstaande) moeders thuis. Ik volg geregeld nieuwe trainingen, workshops en cursussen die mijn behandelingen kunnen verrijken.

Ik werk nauw samen met andere deskundigen werkende met (aanstaande) ouders en kinderen. Ik organiseer tevens netwerkbijeenkomsten voor professionals.

In 2015 ben ik gestart met de organisatie van de 9 maanden beurs Friesland. Deze beurs vindt 2 x per jaar plaats.

Tevens draai ik drie Ouder en Kind café's in Grou - Sneek en Joure.

Per 2016 ben ik gestart met mijn massageschool Diana , hier geef ik o.a. de opleiding tot docent babymassage, training zwangerschap- & kindermassage voor professionals. Dit doe ik met heel veel plezier. Daarnaast coach ik graag, zodat de start van bijvoorbeeld een eigen praktijk goed verloopt. 

2016 ben ik samen met mijn collega Petra Veenstra - Terpstra in  een v.o.f. gestapt genaamd Zwanger & Kidz.. Een website voor de (aanstaande) ouders in Friesland, Drenthe en Groningen. Tevens organiseren wij de Ouder en Kind beurs in het WTC EXPO - Congrescentrum in Leeuwarden en de Zwanger & Kidz beurs in het Fries Congrescentrum in Drachten.


        


Diana heeft in April 2015 een cursus baby & peutergebaren gevolgd bij zeg het met je handjesDiana heeft een lezing bijgewoond in januari 2015 van geef me de 5 ! Een hele interessante en leerzame lezing. Een aanrader.