Welkom bij de 

 Praktijk voor Moeder en Kind  

Dunstan babytaal

 

Ben je in verwachting? Of heb je een kindje jonger dat 3 maanden? Wil je de behoeften van je baby nog beter en sneller herkennen?


Dat kan met Dunstan Babytaal. In deze methode leer je de vijf  ‘basisgeluiden’ herkennen en ernaar te handelen. Hierdoor kan je nog meer genieten van het contact met je baby. 

In het kort…


Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een fotografisch geheugen voor geluid, heeft ontdekt dat alle kinderen bij geboorte vijf geluiden maken met ieder een heel specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwars zit, darmkrampjes en ongemak. Deze ‘woorden’ worden veroorzaakt door reflexen van het kindje gecombineerd met geluid en zijn daardoor universeel voor alle baby’s in de eerste drie maanden van hun leven.

Deze methode is gemakkelijk te leren. Je krijgt concrete tips waar op je kunt letten; zowel de kenmerken van de geluiden als de lichaamstaal van baby’s.

 Tijdens de cursus:

 • Oefenen we met filmpjes in het herkennen van behoeften van je baby; zowel door het luisteren naar de geluiden als de lichaamstaal.
 •  Leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kan letten om ze goed te herkennen.
 •   Krijg je praktische tips over wat je bijvoorbeeld kan doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes.


  Tarieven

  De workshop Dunstan Babytaal is te volgen in de Praktijk voor Moeder en Kind.

  Cursus individueel

  40 euro

   in mijn praktijk

  Cursus in groepsverband 

  30,00 euro ( momenteel niet mogelijk)

  In mijn praktijk

  Tijdens een babyshower

  Prijs op aanvraag