Welkom bij de 

 Praktijk voor Moeder en Kind  

Gratis introductie babymassage


Welkom op de pagina waarop wij de gratis introductie babymassage aan jullie aanbieden. December is een drukke periode, een periode waar veel prikkels bij komen kijken. Ontspanning en even tijd voor jezelf en je kindje is juist in deze periode zo belangrijk en fijn. Om deze reden bieden wij jullie de introductie babymassage aan. Wij wensen jullie heel veel massage plezier.


Let op!

Praktijk voor Moeder en Kind - Diana Paulusma, kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Masseren van je kindje is op eigen risico. Bij koorts niet gaan masseren, let op welke massageolie jij gaat gebruiken en bij twijfel raadpleeg de huisarts. Tevens raden wij je aan om van start te gaan met de babymassage vanaf dat je kindje 6 weken oud is. Gaat je kindje huilen dat wil het niet zeggen dat hij of zij het niet fijn vind. Er kunnen verschillende oorzaken zijn, denk aan ontlading, een pijnlijke plek of herinnering. Juist het laatste kan je door babymassage omzetten in een positieve herinnering. 


(Tijdens de online babymassage, babymassage in de praktijk of bij jouw thuis krijg je de volledige informatie die belangrijk is voor het masseren van je kindje.)


Video 1 - 

Code: Actiepraktijkvoormoederenkind
Video 2 - de introductie babymassage - wij raden je aan om video 1 eerst te bekijken!

* Let op het film materiaal van de introductie workshop is speciaal voor jou opgenomen. Echter kan de kwaliteit niet tippen aan de kwaliteit van de originele online cursus babymassage.


Code: Actiepraktijkvoormoederenkind.com