Praktijk voor Moeder & Kind - Mama Academy Nederland - Bureau & Events 


Inschrijven kan vanaf vandaag voor de 9 maanden beurs Friesland op: 


  • 6 en 7 april 2018
  • 21 & 22 september 2018
  • Let op! Je kan je alvast aanmelden voor de 9 maanden beurs Friesland die georganiseerd wordt in het voorjaar en najaar van 2018.
  • Wil je aan beide beurzen deelnemen? Stuur dan 2x het inschrijfformulier in. 


 

Te reserveren

Tafel +/- 160 á 180 cm breed á € 45,00

Tafel 120 cm breed á € 37,50

Sta tafel á € 35,00

Plaats per m2 in overleg beschikbaar

Banner á € 5,00 - Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar waarbij een banner geplaatst kan worden. Tijdens uw aanmelding kunnen wij de plaatsing van de banner niet garanderen. Zodra de prijs van de banner op uw factuur vermeld staat. Kunt u ervan uit gaan dat u verzekerd bent van een standplaats incl. plaatsing van een banner.

Vol = VolAanmelden kan via onderstaande formulier. Wij kunnen echter geen plek garanderen. De organisatie van de 9 maanden beurs Friesland heeft het recht om aanmeldingen te weigeren zonder enige af te geven reden. Nadat wij jullie een bevestiging van goedkeuring omtrent de aanmelding voor deelname aan de 9 maanden beurs Friesland hebben toegestuurd bent u verzekerd van een standplaats.


 Inschrijven?  Lees onderstaande goed door!

  • Let op! Je kan je alvast aanmelden voor de 9 maanden beurs Friesland die georganiseerd wordt in het voorjaar en najaar van 2018.
  • Wil je aan beide beurzen deelnemen? Stuur dan 2x het inschrijfformulier in. 

 


Overige informatie


Prijzenpiramide 

U sponsort als bedrijf een prijs. De prijs wordt tentoongesteld op de prijzenpiramide . Indien u voorafgaande de prijs heeft bekend gemaakt incl. foto zullen wij zowel uw bedrijf als de gesponsorde prijs extra promoten op zowel de website als van de 9 maanden beurs Friesland.


PR

Wij doen veel aan PR, dit leverde ons veel resultaat qua bezoekersaantallen op de beurzen die wij eerder hebben georganiseerd zoals de Ouder en Kind beurs Leeuwarden 1600! 9 maanden beurs Friesland 700 en de Zwanger en Kidz beurs Drachten allen vrijdag avond 650! Wij hebben versturen in 2018 meer dan 1200 nieuwsbrieven!


Opbouwen

Opbouwen kan vrijdag vanaf 16:00 uur. Om 18 uur dient alles gereed te zijn! Alle spullen kunnen op eigen risico kunnen blijven staan van vrijdag op zaterdag. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk!


Goodiebags

Deelname aan de goodiebags is gratis. Een flyer incl een kleinigheidje is van harte welkom! Tijdens de opbouw staan de tassen klaar om door jullie zelf gevuld te worden. Het gaat om 100 goodiebags.


Like en win actie?

Wil jij jouw bedrijf promoten en een like en win actie opzetten op de facebookpagina van de 9 maanden beurs Friesland? Wij horen graag van jouw.