Welkom bij de 

 Praktijk voor Moeder en Kind  

 

Gastenboek

Nynke Brakelé-Hiemstra
21-01-16 22:18:56
Diana heeft mij vorig jaar benaderd voor een kennismaking en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen. Diana is een enthousiaste en energieke vrouw die flexibel is en geen uitdaging uit de weg gaat. Ze is iemand die vol zit met ideeën en ze ook uitvoert. Haar grote kracht vind ik de manier waarop ze mensen met elkaar kan verbinden. Ze heeft er echt feeling voor om mensen op een natuurlijke manier in contact te brengen met een product of dienst dat past bij hun behoefte op dat moment en om bedrijven en ondernemers met elkaar te verbinden. Want je kunt als zelfstandige nog zo’n mooi product of dienst hebben, het is soms best lastig om jouw klanten te vinden. En jjuist als je de verbinding met elkaar zoekt, kun je tot nóg mooiere dingen komen. Het ouder en kind café en de 9 maanden beurs Friesland die Diana organiseert zijn hier goede voorbeelden van. Vol vertrouwen verwijs ik regelmatig cursisten door naar Diana voor een cursus of een massage en zij zijn altijd heel tevreden na afloop.
lowrey Mollema
26-12-15 23:43:51
Mijn zoontje van drie maanden was altijd erg gespannen en soms moeilijk te troosten. Heeft waarschijnlijk ook te maken met de zware bevalling. Diana heeft bij ons thuis de baby massage geleerd en je zag echt dat hij zich ging ontspannen. Wat een super ervaring was. Ze neemt de tijd en geeft ook advies over andere dingen als je wat wil weten over moederschap. We passen de massage nog vaak toe en hij vindt het geweldig.Kindermassage in de praktijk:

Diana straalt rust en vertrouwen uit. Ze ging heel leuk en speels met onze zoon van 5 jaar om. Hij mocht lachen en kon al zijn emoties tonen wat hij ook werkelijk deed. Het was heel bijzonder om te zien hij onze zoon reageerde op de massage. De aanraking heeft hij als heel positief ervaren. Na de massage kreeg hij van Diana een cadeautje mee waar hij nu elke avond mee gaat slapen.

Na de massage ging het slapen heel erg goed!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Diana heeft mijn twee dochters gemasseerd gedurende haar opleidingsperiode. Ik heb Diana ervaren als een rustige, open vrouw die op een vrolijke manier contact maakt met het kind. Ze stelt zowel kind als ouder op zijn of haar gemak en aan de hand van leuke spelletjes maakt ze het kind en de ouder eigen met de massage. Mijn beide dochters vonden het fijn, ontspanden en lagen veel rustiger dan ik normaal van ze gewent ben. Daarna lekker geslapen”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze dochter van 10 jaar vond de kindermassage ontzettend fijn. Diana stelde haar op haar gemak. Na de massage was ze helemaal ontspannen en wilde ze gelijk naar bed. 

Peutermassage 

( Cursus individueel )

Toen ik op Facebook de cursus peutermassage voorbij zag komen dacht ik o leuk dit had ik al willen doen toen onze dochter nog een baby was. Ik heb contact gezocht met Diana. Die belde mij al heel snel terug voor het maken van een afspraak.

Ik vond het heel erg leuk om te doen en als ik tussentijds vragen had kon ik ze ook altijd stellen en er was veel tijd voor mij. Na de eerste les was ik helemaal enthousiast thuis gekomen. De volgende dag  heb ik de massage meteen uitgeprobeerd  bij onze dochter.

Ze vond de massagespelletjes die er bij hoorden prachtig. Het speciale voetenbadje was en is een groot succes. Aangezien ons dochter normaal gesproken vrij druk is werd ze nu helemaal rustig en relaxt.

   

Ze vroeg steeds weer wanneer haar voeten nu weer eens in het water mochten of ze ging uit zichzelf de massage spelletjes bij mij doen. De laatste les mocht onze dochter mee naar Diana ik was heel benieuwd hoe dit zou gaan. Dit ging super Diana speelde er super op in en stelde onze dochter op haar gemak. Toen Diana onze dochter masseerde kwam ze helemaal in een soort roes. Dit was zoon mooi moment om te zien, echt super. Onze dochter vraagt zo nu en dan nog wel eens, gaan we ook weer naar de mevrouw die masseert? Ik vond het een top ervaring en ben helemaal blij dat ik mijn dochter nu ook zelf kan masseren.  

Zwangerschapsmassage

Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage mogen ontvangen van Diana. Wat was het heerlijk om weer op mijn buik te mogen liggen. En het speciale zwangerschapskussen is echt een aanrader!

-

Diana heeft mij een fantastische zwangerschapsmassage gegeven met 38 weken zwangerschap. Ik had het gevoel dat ik zweefde. En even vergat ik dat ik zwanger was, doordat ik op mijn buik kon liggen. En wat een service het voetenbad, Diana lette op de kleinste dingetjes tot het aantrekken van mijn sokken. Een aanrader!

-

Met 25 weken zwangerschap heb ik mij door Diana laten masseren. Echt een aanrader. Hier ga ik zeker nog een keer gebruik van maken. Ik kreeg ook nog een zwangerschapscadeau tas. Zo ontzettend leuk!


Individuele cursus babymassage

Onze dochter van 10 weken kan zich helemaal ontspannen tijdens de babymassage. Ik heb heel veel geleerd tijdens de cursus. Diana heeft zeeën geduld en daarnaast nam ze echt de tijd voor mij en onze dochter. 


Individuele cursus babymassage

Mijn zoontje van drie maanden was altijd erg gespannen en soms moeilijk te troosten. Heeft waarschijnlijk ook te maken met de zware bevalling. Diana heeft bij ons thuis de baby massage geleerd en je zag echt dat hij zich ging ontspannen. Wat een super ervaring was. Ze neemt de tijd en geeft ook advies over andere dingen als je wat wil weten over moederschap. We passen de massage nog vaak toe en hij vindt het geweldig.