Praktijk voor Moeder & Kind - Mama Academy Nederland - Bureau & Events 

9 maanden beurs Friesland 

22 en 23 september 2017!
 

9 maanden beurs Friesland voor jonge (aanstaande) ouders. Tijdens de 9 maanden beurs Friesland vindt je meer dan 45 stands met allerlei interessante informatie en producten over zwangerschap, ouderschap, baby- en peutertijd. 

Deelnemende standhouders zijn o.a. Z.E.I. zwangerschap en lifestyle, Babyplanet, Babylicious, Miss Little,Maxi Vrolijk en natuurlijk is Diana van praktijk voor moeder en kind aanwezig.

Een sfeervolle en unieke 9 maanden beurs Friesland. Het aanbod tijdens deze beurs is divers. De goodiebags zijn rijkelijk gevuld met informatie, maar ook met leuke cadeautjes!

De eerste editie werd bezocht door meer dan 475 ( aanstaande) ouders. Het bezoekers aantal lag tijdens de 2de edtie op 750!  De reacties van de (aanstaande) ouders zijn zeer positief! Men vindt het een fantastische, gezellige, laagdrempelige en diverse beurs. En bovenal heerlijk dichtbij huis.

Omdat wij graag iedere (aanstaande) ouder de kans willen bieden om deze beurs te bezoeken. Hebben wij besloten deze beurs zowel in het voor als najaar te organiseren. En wie weet breiden we in de toekomst nog meer uit!


2D echo

Zowel op vrijdag avond als op zaterdag kan je tijdens de 9 maanden beurs Friesland tegen een gereduceerd tarief een 2d echo laten maken! Prijzenpiramide

Tijdens de beurs maak je kans op super gave en grote prijzen bij de prijzenpiramide. O.a...... en nog veel meer! Een lot kost 2 euro. Helaas kan je niet pinnen tijdens de 9 maanden beurs Friesland. Café de 2 gemeenten verleend wel de service mocht je te weinig bij je hebben, dan kan je bij hen terecht !


Gratis goodiebags

 

Ontvang een gratis goodiebag! Omdat wij iedere mama ( in spé) een goodiebag gunnen deze keer een beetje anders dan anders. Bij de stand van de prijzenpiramide kan je jouw mail adres overhandigen aan één van onze medewerkers en dan ontvang je een GRATIS goodiebag! Vrijdag avond delen wij 50 gratis goodiebags uit en zaterdag nog eens 50!

* De mail adressen worden gebruikt voor de nieuwsbrief van Praktijk voor Moeder. Na het ontvangen van de eerste nieuwsbrief kan jij je gelijk weer afmelden.

Parkeren?

Achter de 2 gemeenten bevindt zich een groot parkeerterrein waar u uw auto kwijt kan.
Openbaar vervoer

Zowel lijn 95 als lijn 28 stoppen voor de deur van de beurs locatie! Vanuit het treinstation Grou is het nog 3km en kan je overstappen, de bushalte is vlakbij het treinstation.


Exposanten - KLIK HIER


LOCATIE

Café de 2 gemeenten

Grousterdyk 1

9011 WK Irnsum


Hier is een groot parkeerterrein aanwezig, waar jullie de auto gratis kunnen parkeren!

De beurs is teven gratis toegankelijk.